reklama

Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo

Vzhledem k tomu, že lilky jsou náročné na teplotu, je vhodné vybírat odrůdy, které mají kratší vegetační dobu. Jejich specificky hořká chuť dokáže zajímavě obohatit zeleninová jídla, jen je škoda, že se zatím používá docela málo. Baklažány jsou totiž...

Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo
Baklažán neboli lilek: skvělá zelenina náročná na teplo (Zdroj: )

Publikováno: 7. 3. 2011, Autor:

Mohlo by vás dále zajímat