Jsou prostě úžasné. Nejen proto, že pohled na ně zvedne náladu i největšímu mrzoutovi, ale hlavně že se dají jíst. Celé! Během jara svěží listy nahradí očistný salát, poupata naložíte jako kapary, z květů vyrobíte med nebo víno...
Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: ) Pampelišky jsou k jídlu. Hořkosti se bát nemusíte (Zdroj: )